Chceš vyrazit za krásami Nového Zélandu, mít možnost pracovat, studovat, cestovat a nepodařilo se ti získat Working Holiday viza? Nevadí, stále je tu již druhým rokem možnost  získat pracovní povolení při studiu a spoustu nezapomenutelných zážitků!

 

Výhody: 

- pracovní povolení na 20 hodin týdně

- neomezené pracovní povolení v období prázdnin a měsíc po ukončení studia

- průměrný výdělek 13-17 NZD na hodinu

- zkušenost práce ze zahraničí

- možnost prodloužení pobytu při získání Working Holiday viza                             

- cestování v jedné z nejkrásnějších zemí světa

Podmínky:

- min. 14 týdnů studia na jazykové nebo odborné škole                                      

- věk min. 18 let

- vízum 

S čím ti pomůžeme:

- kompletní vyřízení víza                                                                                                  

- zajištění pojištění

- letenka

- ubytování

- typy na práci

 

Námi doporučované školy v kategori 1:

Kaplan International English - Auckland 

14 týdnů studia od 3580 NZD

New Zealand Language Centres - Auckland  

14 týdnů studia od 3800 NZD

New Zealand Language Centres - Wellington 

14 týdnů studia od 3800 NZD

Unique New Zealand - Auckland 

14 týdnů studia od 5380 NZD

Southern Lakes English College - Queenstown 

14 týdnů studia od 5040 NZD

New Horizon College of English - Napier 

14 týdnů studia od 5685 NZD

 

Tak neváhej a vyber si školu, která ti bude nejvíce vyhovovat a my ti zajistíme vše ostatní!

Více info ti rádi poskytneme v Brně na tel: +420 511 110 662, brno@alfa-agency.cz  nebo v Praze na tel: +420 222 360 511, praha@alfa-agency.cz