Jedinečnou možností jak získat pracovní vízum na Nový Zéland je díky programu Working Holiday. Až 12 měsíců můžete žít, pracovat, cestovat a poznávat nádhernou novozélandskou kulturu. Každý rok je počet víz omezen! Tak neváhejte a vydejte se vzhůru k dobrodružství do země ohně a ledu.



Pracovní programy a pobyty na Novém Zélandu jsou velmi populární. Nejrozšířenější a nejjednodužší cestou je program Working Holiday. Nový Zéland má dohodu s některými zeměmi, včetně České republiky, o vydání určitého počtu víz na každý rok. Pro Českou republiku je vydáváno každý rok 1 200 víz, přičemž vždy koncem roku je zveřejněno datum, kdy lze o tuto možnost žádat v roce následujícím. Uchazeči si žádají o sami, a to pouze online. Pokud je uchazeč vybrán, má poté omezený čas zaslat všechny potřebné dokumenty a uhradit poplatky k samotné žádosti o vízum. Následuje instrukce ambasády.

Pro rok 2017 se kvóta 1 200 víz otevře 7.3. v 10.00 novozélandského času tzn. 6.3. ve 22.00 SEČ.

Podmínky pro udělení víz:

- věk 18 až 35 let

- délka pobytu maximálně 12 měsíců (program nelze opakovat)

- status studenta není podmínkou

- občan České republiky

- držitel platného pasu během celé doby pobytu

- zpáteční letenka nebo dostatečný obnos na koupi zpáteční letenky

- dostatek financí na celý pobyt, cca NZD 4,200

- sjednané ojištění na celou dobu pobytuu

O práci si účastníci programu žádají sami po příjezdu na Nový Zéland. Práce nesmí být stálého charakteru, sjednává se smlouva maximálně na jeden rok.

 

Pro více informací či konkrétní dotazy nás neváhejte kontaktovat!

 

Pavlína Vlčková

Specialista na pracovní programy

E-mail: pavlina.vlckova@alfa-agency.cz

Tel.: +420 511 110 662

Mobil: +420 608 561 888

 

Pro více informací či konkrétní dotazy nás neváhejte kontaktovat!

 

Pavlína Vlčková

Specialista na pracovní programy

E-mail: pavlina.vlckova@alfa-agency.cz

Tel.: +420 511 110 662

Mobil: +420 608 561 888